Mīklai vajadzēs (1 porcijai):

100 g piena,

60 g kviešu miltu,

10 g sviesta,

cukurs 

1 ola, 

15 g tauku, 

sāls.

Olu sakuļ, pievieno nedaudz piena, sāli, cukuru, samaisa un šajā šķidrumā iesijā miltus, tad  pa daļām pievieno atlikušo šķidrumu un vienmērīgi izmaisa. Mīklai var pievienot izkausētu sviestu. Mīklu lej ar karoti pannas vienā malā sakarsētos taukos un, pannu pagrozot, ļauj mīklai notecēt pa visu pannu un cep no abām pusēm gaiši brūnas pankūkas.

Pildījumam vajadzēs (1 porcijai):

50 g gaļas,

10 g žāvēta speķa,

15 g sīpolu,

sāls, buljons.

Gaļu samaļ, pievieno sīki sagrieztu speķi, kas apcepts kopā ar sīpoliem, sāli, nedaudz buljona un samaisa. Sagatavoto gaļas pildījumu liek plānajās pankūkās.

Lai netērētu daudz laika ēst gatavošanai vasarā, bet tomēr būtu sātīgi paēduši, šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina atgriezties pie pārbaudītām vērtībām un pagatavot pankūkas ar gaļas pildījumu. 

Tās varam baudīt ar brūkleņu ievārījumu.

Lai izdodas un garšo labi!

24.07.2020. / Autors: Ventspilnieks.lv / Foto: Pixabay