Pirmdiena, 2025.gada 7.jūlijs
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pilnvērtīgas vakariņas 2 personām  - cāli ar sēnēm. Vajadzēs: 2 nelielus cāļus, 500 g dažādas sēnes (šampinjoni, portobello jeb dārza atmateņu), ...

Nedēļas recepte – Persiku pudiņš

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot desertu – persiku pudiņu. Vajadzēs: 6 persikus, 125 g sviestu, 200 g cukuru, 2 olas, 120 g miltus, 4 ēdamkarotes ūdens, ...

Nedēļas recepte – Maskarpone ar avenēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina izmantot ogu laiku un pagatavot desertu – maskarponi ar avenēm. Vajadzēs: 3 olu dzeltenumus, 100 g pūdercukuru, 500 g maskarponi, 300 g...

Nedēļas recepte – Laša eskalops ar spinātu vai skābeņu mērci

Šonedēļ Ventspilnieks.lv  aicina pagatavot jūras veltes – laša eskalopu ar spinātu vai skābeņu mērci. Vajadzēs: plānas lašu filejas šķēles, 600 ml zivju buljonu, 175 ml...

Cūkgaļas cepetis Ķiplociņš

Lai pagatavotu cūkgaļas cepeti ar ķiplokiem, vajadzēs: 1,5 kg karbonādes gabala vai cūkas šķiņķa, garšvielu maisījumu cūkgaļai, ķiploka daiviņas, sāli, piparus. Pagatavošana (80 min.): Cūkgaļas...

Nedēļas recepte – Siltie salāti ar gailenēm

Turpinot izbaudīt rudens veltes, Ventspilnieks.lv šonedēļ piedāvā pagatavot siltos salātus ar gailenēm. Vajadzēs: 3 lielas saujas gaileņu (~ 500 g), salātu lapas, 1 sīpolu, 2...

Nedēļas recepte – Spageti ar zivi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spageti ar zivi. Tā paredzēta kā uzkoda 6 personām. Vajadzēs: 500 g spageti, 800 g saldos tomātus, 300 g balto zivju...

Trīs kārumi Ziemassvētku galdam

Svētku galds vienmēr smaržo pēc kaut kā brīnumgarda, taču Ziemassvētkos šī smarža ir īpaša, to caurvij piparkūku pikantā krustnagliņu un kardamona nots, “piebasē” neiztrūkstošā...

Nedēļas recepte – Cūkgaļa pienā

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – cūkgaļu pienā. Vajadzēs: 600 g cūkgaļu vienā gabalā, 500 ml karstu pienu, miziņu no 1 citrona, 2...

Nedēļas recepte –Torte marokāņu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot svētku desertu – torti marokāņu gaumē. Vajadzēs: 250 g pīniju riekstus, 250 g sviestu, 200 g cukuru, 3 olas, 4 ēdamkarotes...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS