Sestdiena, 2020.gada 5.decembris

Nedēļas recepte – vistas aknas ar sarkanvīnu

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot vistas aknas ar sarkanvīnu. Vajadzēs: 250 g vistas aknu, maltus melnos piparus, 1 – 2 ēd. k. auksti spiestas eļļas, 5...

Aukstā biešu zupa VENTSPILNIEKS

Tā kā visi gaidām vasaru un tuvākajās brīvdienās laika prognoze mūs priecē ar iespējamiem +24 C, Ventspilnieks.lv iesaka lielisku, atsvaidzinošu un garšvielām bagātu Auksto...

Bezē ābolmaize

Ventspilnieks.lv turpina pagājušajā nedēļā sākto Nedēļas recepti. Šonedēļ aicinām izmēģināt oriģināli pagatavotu ābolmaizi ar bezē. Pamatnei: 100gr sviesta, 150gr miltu, 1 ēdamkarote cukura. Pildījumam: 3 olu...

Cūkgaļas cepetis Ķiplociņš

Lai pagatavotu cūkgaļas cepeti ar ķiplokiem, vajadzēs: 1,5 kg karbonādes gabala vai cūkas šķiņķa, garšvielu maisījumu cūkgaļai, ķiploka daiviņas, sāli, piparus. Pagatavošana (80 min.): Cūkgaļas...

Līgo svētki: trīs gardas grila receptes

Lai gan vairums grilētāju vēl aizvien dod priekšroku tradicionālajam šašlikam, mūsdienās pieejamās grilētu ēdienu variācijas ir teju bezgalīgas. Grilēt var gandrīz jebko:  dārzeņus, maizi,...

Nedēļas recepte – Pikantās vistas filejas kotletes

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot pikantās vistas filejas kotletes.   Vajadzēs: 500 g vistas filejas 150 g siera 3 olas 80 g rīvmaizes 1 gab. lielu...

Šokolādes kēksiņi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv Nedēļas receptē aicina izmēģināt nedaudz sarežģītāku recepti – pagatavot šokolādes kēksiņus, sauktus arī par mafiniem. Lai izdodas! 12 kēksiņiem vajadzēs: kēksiņu cepamo trauku...

Burkānu kēksiņi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina izmēģināt pagatavot Burkānu kēksiņus, sauktus arī par mafiniem. Sastāvdaļas: Kēksiņiem: 480g rupji rīvētu burkānu 4 lielas olas 360ml cukura 160ml tumšbrūnā cukura (farīncukurs...

Citrona medus kūka

Šonedēļ Ventspilnieks.lv Nedēļas receptē iesaka izmēģināt medus kūku ar citrona garšu, kas lieliski iederēsies vasarīgajā noskaņā. Mīklai: 3 ēdamkarotes medus, 100 gr sviesta, 2 olas, ...

Tomāts – zelta sastāvdaļa ēst gatavošanas rituālā

Tirgū un veikalā jau nopērkami gardi Latvijas tomāti, un tūdaļ, tūdaļ tie sārtosies arī piemājas siltumnīcās. Tomātus mēdz dēvēt par “mīlas augļiem”, jo sākotnēji...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS