Pirmdiena, 2025.gada 7.jūlijs

Nedēļas recepte – Laša eskalops ar spinātu vai skābeņu mērci

Šonedēļ Ventspilnieks.lv  aicina pagatavot jūras veltes – laša eskalopu ar spinātu vai skābeņu mērci. Vajadzēs: plānas lašu filejas šķēles, 600 ml zivju buljonu, 175 ml...

Nedēļas recepte – Sālī cepts lasis

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot ko interesantu – sālī ceptu lasi, vakariņas 6 personām. Vajadzēs: 1 lielu izķidātu lasi (2,5  - 3 kg), 4 kg rupja...

Nedēļas recepte – Gulaša zupa

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot gulaša zupu. Vajadzēs: 250 g sīpolu, 2 saldās paprikas, 250 g tomātu, 2 ķiploku daiviņu, 200 g cūkgaļas (kakla gabals), 1...

Nedēļas recepte – Zaļais karijs ar cāli

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pusdienas 6 personām – zaļo kariju ar cāli. Vajadzēs: 6 cāļa krūtiņas bez ādas, 5 zaļā čilī pākstis, 1 ingvera sakni īkšķa...

Nedēļas recepte – Sparģeļu salāti

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot ko pavasarīgu – sparģeļu salātus. Vajadzēs: 500 g svaigus sparģeļus, nelielu saišķīti rukolas, 6 – 8 paipalu olas, 8 – 10...

Nedēļas recepte –Torte marokāņu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot svētku desertu – torti marokāņu gaumē. Vajadzēs: 250 g pīniju riekstus, 250 g sviestu, 200 g cukuru, 3 olas, 4 ēdamkarotes...

Gaileņu laiks: kas šajās sēnēs labs, un kā tās uzglabāt ziemai

Gaileņu laiks rit pilnā sparā, tādēļ ņemam rokā grozu un uz mežu prom! Pa kādai gailenītei var izdoties atrast jau ap Jāņiem, bet masveida...

Nedēļas recepte – Ābolu pīrāgs

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot iecienītu un vienkārši pagatavojamu kārumu – ābolu pīrāgu. Vajadzēs: paciņu saldētas kārtainās mīklas, 2 lielus ābolus, cukuru, kanēli. Darām tā: Cepeškrāsni sakarsējam...

Rupjmaizes sacepums

Tā kā iestājusies vasara un gribam to pilnībā izbaudīt, ikdienā neatliek laika sarežģītām receptēm virtuvē. Tādēļ šonedēļ iesakām pagatavot rupjmaizes sacepumu, kas neprasīs daudz...

Nedēļas recepte – Vista majonēzē

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot vistu majonēzē. Vajadzēs: 1 vistiņu (apmēram 1500 g), sāli, 4 pipargraudus, 2 pimenta graudiņus, 4  lauru lapas, puscitrona sulu, 250 g...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS