Nedēļas recepte – Omlete ar skābenēm
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot vieglas vakariņas 2 personām – omleti ar skābenēm
Vajadzēs:
2 lielus skābeņu saišķus,
5 olas,
olīveļļu,
20 g sviestu,
150 g...
Nedēļas recepte – Biezpiena torte
Sagaidot 3. Adventi, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu – biezpiena torti.
Vajadzēs:
500 g treknu biezpienu,
3 olu dzeltenumus,
½ glāzi cukuru,
100 ml treknu saldo...
Trīs kārumi Ziemassvētku galdam
Svētku galds vienmēr smaržo pēc kaut kā brīnumgarda, taču Ziemassvētkos šī smarža ir īpaša, to caurvij piparkūku pikantā krustnagliņu un kardamona nots, “piebasē” neiztrūkstošā...
Nedēļas recepte – Cūkgaļa pienā
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – cūkgaļu pienā.
Vajadzēs:
600 g cūkgaļu vienā gabalā,
500 ml karstu pienu,
miziņu no 1 citrona,
2...
Nedēļas recepte – Šokolādes uzputenis
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu – šokolādes uzputeni.
Vajadzēs:
150 g tumšo šokolādi,
150 ml saldo krējumu,
1 vaniļas pāksti,
80 g cukuru,
4 olas...
Nedēļas recepte – Sālī cepts lasis
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot ko interesantu – sālī ceptu lasi, vakariņas 6 personām.
Vajadzēs:
1 lielu izķidātu lasi (2,5 - 3 kg),
4 kg rupja...
Nedēļas recepte – Makaroni “gliemežvāki” ar sparģeļiem, zirņiem un bekonu
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – makaronus “gliemežvāki” ar sparģeļiem, zirņiem un bekonu.
Vajadzēs:
1 kg sparģeļus,
500 g saldētus vai svaigos zaļos...
Nedēļas recepte – Omlete ar rupjmaizi un tomātiem
Tuvojoties Lieldienām, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgas brokastis 2 personām – omleti ar rupjmaizi un tomātiem.
Vajadzēs:
6 – 8 šķēlītes rupjmaizes,
3 ķiploka daiviņas,
5...
Nedēļas recepte – Šokolādes torte ar ingveru
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu desmit personām.
Vajadzēs:
500 g tumšo, rūgto šokolādi,
500 g siltumā atlaidinātu sviestu,
10 olas,
400 g pūdercukuru,
70 g...
Nedēļas recepte – Forele ar dārzeņiem
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas vakariņas četrām personām – foreli ar dārzeņiem.
Vajadzēs:
500 g foreles fileju,
500 g zaļo pupiņu pākstis,
300 g saldos...