Ceturtdiena, 2025.gada 1.maijs
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Nedēļas recepte – Teļa gaļa baltvīnā

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pamatēdienu 6 – 8 personām   - teļa gaļu baltvīnā. Vajadzēs: 1,8 kg teļa gaļu ar kauliem, 2 ēdamkarotes miltu, 3...

Nedēļas recepte – Kokosa mākonīši

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Kokosa mākonīšus – ātri pagatavojamu gardumu. Vajadzēs: 1 olas baltumu, 85 g pūdercukuru, 2 tējkarotes kukurūzas miltus, 90 g kokosriekstu skaidiņas, ...

Nedēļas recepte – Rīsu makaronu salāti

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsu makaronu salātus. Vajadzēs: 500 g maltu liellopu gaļu, 2 lielus gurķus, 1 galviņu aisbergsalātus, 1 paciņu rīsu makaronus, 2 ēdamkarotes...

Darīsim Jāņu alu

Tuvojoties vasaras Saulgriežiem, kārtīgs saimnieks domā par alu, ar ko pacienāt Jāņa bērnus. Lai arī līgošana šogad nebūs tik plaša un lielā draugu pulkā kā...

Nedēļas recepte – Lieldienu kuličs

Sagaidot Lieldienas, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pareizticīgo slāvu Lieldienu tradicionālo ēdienu – kuliču. Vajadzēs: 1 kg kviešu miltu, 300 g cukura, 100 g rozīņu, 50 g...

Nedēļas recepte – Cepeškrāsnī cepti dārzeņi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot cepeškrāsnī ceptus dārzeņus, kas var būt gan pamatēdiens, gan garšām bagāta piedeva siltajam ēdienam. Vajadzēs: 500 g biešu, 500 g burkānu, ...

Nedēļas recepte – Salāti vjetnamiešu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot un baudīt ko eksotisku - salātus vjetnamiešu gaumē. Vajadzēs: 1 aisbergsalātu galviņu, 3 burkānus, 3 gurķus, 1 saišķīti lociņu, 2 tējkarotes...

Nedēļas recepte – Cālis marokāņu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu pamatēdienu 6 personām – cāli marokāņu gaumē. Vajadzēs:  1 cāli, miziņas no 2 apelsīniem, sulu no 3 apelsīniem, 100 ml...

Gaileņu laiks: kas šajās sēnēs labs, un kā tās uzglabāt ziemai

Gaileņu laiks rit pilnā sparā, tādēļ ņemam rokā grozu un uz mežu prom! Pa kādai gailenītei var izdoties atrast jau ap Jāņiem, bet masveida...

Nedēļas recepte – Zoss cepetis

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot zoss cepeti. Vajadzēs: 1 zosi (4 – 6 kg), sāli, 4 ābolus, vērmeles vai majorānu, mazliet konjaka, 1 ē.k. pārtikas cietes. Darām...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS