Nedēļas recepte – Zoss cepetis
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot zoss cepeti.
Vajadzēs:
1 zosi (4 – 6 kg),
sāli,
4 ābolus,
vērmeles vai majorānu,
mazliet konjaka,
1 ē.k. pārtikas cietes.
Darām...
Šokolādes kēksiņi
Šonedēļ Ventspilnieks.lv Nedēļas receptē aicina izmēģināt nedaudz sarežģītāku recepti – pagatavot šokolādes kēksiņus, sauktus arī par mafiniem. Lai izdodas!
12 kēksiņiem vajadzēs: kēksiņu cepamo trauku...
Nedēļas recepte – Cepeškrāsnī cepti dārzeņi
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot cepeškrāsnī ceptus dārzeņus, kas var būt gan pamatēdiens, gan garšām bagāta piedeva siltajam ēdienam.
Vajadzēs:
500 g biešu,
500 g burkānu,
...
Nedēļas recepte – Šokolādes uzputenis
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu – šokolādes uzputeni.
Vajadzēs:
150 g tumšo šokolādi,
150 ml saldo krējumu,
1 vaniļas pāksti,
80 g cukuru,
4 olas...
Nedēļas recepte – Uz grila cepts lasis un garneles
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot uzkodu piknikā sešām personām – uz grila ceptu lasi un garneles.
Vajadzēs:
800 g laša fileju ar ādu,
400 g garneles,
...
Nedēļas recepte – Biešu zupa ar frikadelēm
Šajā nedēļā Ventspilnieks.lv aicina pagatavot biešu zupu ar frikadelēm.
Vajadzēs ( vienai porcijai):
400 g gaļas buljona,
25 g garšsaknes,
200 g biešu,
20 g...
Nedēļas recepte – Vistu aknu pastēte
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot noderīgu uzkodu – vistu aknu pastēti.
Vajadzēs:
1 kg svaigas vistu aknas,
1 lielu sīpolu,
1 burkānu (ja pastēte paredzēta uzglabāšanai,...
Nedēļas recepte – Vistas gaļas galerts
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot vistas gaļas galertu.
Vajadzēs:
1 kg vistas šķiņķīšus ar kaulu,
5 daiviņas ķiploka,
3 cieti vārītas olas,
4 lauru lapas,
1 šķipsnu...
Nedēļas recepte – Jēra šķiņķis ar kartupeļiem
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu un rudenīgajā laikā sildošu jēra šķiņķi ar kartupeļiem.
Vajadzēs:
1 jēra šķiņķi ar kaulu (1,7 – 2 kg),
3 ķiploka...
Aukstā biešu zupa VENTSPILNIEKS
Tā kā visi gaidām vasaru un tuvākajās brīvdienās laika prognoze mūs priecē ar iespējamiem +24 C, Ventspilnieks.lv iesaka lielisku, atsvaidzinošu un garšvielām bagātu Auksto...



























