Piektdiena, 2024.gada 26.aprīlis
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Nedēļas recepte – Ābolu pīrāgs

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot iecienītu un vienkārši pagatavojamu kārumu – ābolu pīrāgu. Vajadzēs: paciņu saldētas kārtainās mīklas, 2 lielus ābolus, cukuru, kanēli. Darām tā: Cepeškrāsni sakarsējam...

Gaileņu laiks: kas šajās sēnēs labs, un kā tās uzglabāt ziemai

Gaileņu laiks rit pilnā sparā, tādēļ ņemam rokā grozu un uz mežu prom! Pa kādai gailenītei var izdoties atrast jau ap Jāņiem, bet masveida...

Sautētas paipalas

Vajadzēs: 4 cepšanai sagatavotas paipalas, sāli, maltus melnos piparus, 175 g caurauguša kūpināta speķa 50 g sviesta vai augu margarīna, 25 g sasmalcinātu zupas...

Nedēļas recepte – Vistas gaļas galerts

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot vistas gaļas galertu. Vajadzēs: 1 kg vistas šķiņķīšus ar kaulu, 5 daiviņas ķiploka, 3 cieti vārītas olas, 4 lauru lapas, 1 šķipsnu...

Nedēļas recepte – Lieldienu kuličs

Sagaidot Lieldienas, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pareizticīgo slāvu Lieldienu tradicionālo ēdienu – kuliču. Vajadzēs: 1 kg kviešu miltu, 300 g cukura, 100 g rozīņu, 50 g...

Nedēļas recepte – Šokolādes torte ar valriekstiem un mandelēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot saldo ēdienu – šokolādes torti ar valriekstiem un mandelēm. Vajadzēs: 2 tāfelītes tumšo šokolādi, 200 g valriekstus, 200 g mandeles, 125...

Darīsim Jāņu alu

Tuvojoties vasaras Saulgriežiem, kārtīgs saimnieks domā par alu, ar ko pacienāt Jāņa bērnus. Lai arī līgošana šogad nebūs tik plaša un lielā draugu pulkā kā...

Šokolādes kēksiņi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv Nedēļas receptē aicina izmēģināt nedaudz sarežģītāku recepti – pagatavot šokolādes kēksiņus, sauktus arī par mafiniem. Lai izdodas! 12 kēksiņiem vajadzēs: kēksiņu cepamo trauku...

Nedēļas recepte – bute ar sīpoliem

Šīs nedēļas receptē Ventspilnieks.lv aicina pagatavot jūras velti – buti. Vajadzēs: 400 g butes filejas, sāli, 1 tējk. karija, 1 ēd. k. auksti spiestas augu...

Nedēļas recepte – Rudens sautējums

Baudīsim rudeni arī virtuvē un šonedēļ pagatavosim Rudens sautējumu. Vajadzēs: 250 g liellopu gaļas, 1 sīpolu, 1 ēd. k. sviesta vai augu margarīna, dažādus zaļumus, ...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS