Piektdiena, 2024.gada 26.aprīlis

Nedēļas recepte – Laša eskalops ar spinātu vai skābeņu mērci

Šonedēļ Ventspilnieks.lv  aicina pagatavot jūras veltes – laša eskalopu ar spinātu vai skābeņu mērci. Vajadzēs: plānas lašu filejas šķēles, 600 ml zivju buljonu, 175 ml...

Nedēļas recepte – Uz grila cepts lasis un garneles

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot uzkodu piknikā sešām personām – uz grila ceptu lasi un garneles. Vajadzēs: 800 g laša fileju ar ādu, 400 g garneles, ...

Nedēļas recepte – Teļa aknas ar spinātiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas vakariņas četrām personām – teļa aknas ar spinātiem. Vajadzēs: 500 g teļa aknas, 6 ēdamkarotes eļļu, 6 – 8 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – Cūkgaļa ar medu un ingveru

Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – cūkgaļu ar medu un ingveru. Vajadzēs:  4 cūkgaļas filejas gabalus (250 – 300 g katrs), 5 ķiploka daiviņas, ...

Nedēļas recepte – Maskarpone ar avenēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina izmantot ogu laiku un pagatavot desertu – maskarponi ar avenēm. Vajadzēs: 3 olu dzeltenumus, 100 g pūdercukuru, 500 g maskarponi, 300 g...

Nedēļas recepte – Rīsi ar dārzeņiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsus ar dārzeņiem, tā būs lieliska izvēle tiem, kuri vēlas nedaudz notievēt. Vajadzēs: 115 g brūno neslīpēto rīsu, 350 ml dārzeņu...

Nedēļas recepte – Salāti vjetnamiešu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot un baudīt ko eksotisku - salātus vjetnamiešu gaumē. Vajadzēs: 1 aisbergsalātu galviņu, 3 burkānus, 3 gurķus, 1 saišķīti lociņu, 2 tējkarotes...

Nedēļas recepte – Cālis ar ķiplokiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas, pikantas pusdienas vai vakariņas divām personām. Vajadzēs: 1 cāli (līdz 1 kg), 8 ķiploka daiviņas, pilnu sauju sīki sakapātas svaigu...

Nedēļas recepte – Dārzeņi ķīniešu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pikantus salātus ķīniešu gaumē, kas lieliski iederēsies vasaras ēdienkartē. Vajadzēs: 2 burkānus, 2 kabačus, 3 dārzeņpiparus (dažādās krāsās), 500 g šampinjonus, ...

Nedēļas recepte – Auzu pārslu cepumi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot auzu pārslu cepumus, ar ko nedēļas nogalē palutināt sevi un savus mīļos. Vajadzēs:  100 g siltumā atlaidinātu sviestu, 1 olu, nelielu...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS