Nedēļas recepte – Sālī cepts lasis
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot ko interesantu – sālī ceptu lasi, vakariņas 6 personām.
Vajadzēs:
1 lielu izķidātu lasi (2,5 - 3 kg),
4 kg rupja...
Nedēļas recepte – Foreles plācenīši
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas pusdienas 6 personām.
Vajadzēs:
400 g foreles (vai laša) filejas,
1 burkānu,
1 nelielu sīpolu,
600 g kartupeļu,
2 ķiploka...
Nedēļas recepte – Pīle “šmigā”
Pirms Vasaras saulgriežiem Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu svētku galdam 6 personām.
Vajadzēs:
1 pīli (1,8 – 2 kg),
400 g pīļu (vai vistu) aknu,
3...
Nedēļas recepte – Omlete ar rupjmaizi un tomātiem
Tuvojoties Lieldienām, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgas brokastis 2 personām – omleti ar rupjmaizi un tomātiem.
Vajadzēs:
6 – 8 šķēlītes rupjmaizes,
3 ķiploka daiviņas,
5...
Nedēļas recepte – Cepti pildīti sarkanie pipari
Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spēcīgu un veselīgu itāļu ēdienu, ko var ēst gan kā pirmo ēdienu, gan arī aukstu vai kā piedevu.
Vajadzēs:
2 sarkanos saldos...
Nedēļas recepte – Gulaša zupa
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot gulaša zupu.
Vajadzēs:
250 g sīpolu,
2 saldās paprikas,
250 g tomātu,
2 ķiploku daiviņu,
200 g cūkgaļas (kakla gabals),
1...
Nedēļas recepte – Rīsu makaronu salāti
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsu makaronu salātus.
Vajadzēs:
500 g maltu liellopu gaļu,
2 lielus gurķus,
1 galviņu aisbergsalātus,
1 paciņu rīsu makaronus,
2 ēdamkarotes...
Nedēļas recepte – Eklēri
Tuvojoties 4.Adventei, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot daudzu gardēžu iecienītu saldo ēdienu – eklērus.
Vajadzēs:
150 g miltus,
1 glāzi ūdens,
100 g sviesta,
1 ēdamkaroti,
4...
Nedēļas recepte – Cepeškrāsnī cepti sīpoli
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot asprātīgu angļu virtuves ēdienu – cepeškrāsnī ceptus sīpolus.
Vajadzēs:
6 sīpolus,
150 g bekonu vai speķi,
50 g atlaidinātu sviestu,
3...
Nedēļas recepte – Cūkgaļa pienā
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – cūkgaļu pienā.
Vajadzēs:
600 g cūkgaļu vienā gabalā,
500 ml karstu pienu,
miziņu no 1 citrona,
2...