Nedēļas recepte – Tunča salāti ar papriku
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot tunča salātus ar papriku.
Vajadzēs:
tunci savā sulā
kartupeļus
burkānus
papriku
olas
zaļos zirnīšus
sinepes
pētersīļus
majonēzi.
Darām tā:
Liekam vārīties olas,...
Nedēļas recepte – Salāti vjetnamiešu gaumē
Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot un baudīt ko eksotisku - salātus vjetnamiešu gaumē.
Vajadzēs:
1 aisbergsalātu galviņu,
3 burkānus,
3 gurķus,
1 saišķīti lociņu,
2 tējkarotes...
Nedēļas recepte – Panna cotta
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu - Panna cotta.
Vajadzēs:
600 ml saldo krējumu,
½ glāzi pūdercukuru vai parasto smalko cukuru,
½ glāzi piena,
miziņu no...
Nedēļas recepte – Rīsu pankūkas
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsu pankūkas.
Vajadzēs:
150 g gargraudu rīsu,
sāli,
½ l ūdens,
rīvētu muskatriekstu,
1 olu,
50 g rīvēta siera,
eļļu cepšanai.
Darām...
Nedēļas recepte – Eklēri
Tuvojoties 4.Adventei, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot daudzu gardēžu iecienītu saldo ēdienu – eklērus.
Vajadzēs:
150 g miltus,
1 glāzi ūdens,
100 g sviesta,
1 ēdamkaroti,
4...
Nedēļas recepte – Zaļais karijs ar cāli
Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pusdienas 6 personām – zaļo kariju ar cāli.
Vajadzēs:
6 cāļa krūtiņas bez ādas,
5 zaļā čilī pākstis,
1 ingvera sakni īkšķa...
Nedēļas recepte – Sālī cepts lasis
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot ko interesantu – sālī ceptu lasi, vakariņas 6 personām.
Vajadzēs:
1 lielu izķidātu lasi (2,5 - 3 kg),
4 kg rupja...
Nedēļas recepte – Ābolu pīrāgs
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot iecienītu un vienkārši pagatavojamu kārumu – ābolu pīrāgu.
Vajadzēs:
paciņu saldētas kārtainās mīklas,
2 lielus ābolus,
cukuru,
kanēli.
Darām tā:
Cepeškrāsni sakarsējam...
Nedēļas recepte – Pica ar lociņiem un timiānu
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot iecienītu maltīti – picu, šoreiz ar lociņiem un timiānu.
Vajadzēs (mīklai 2 picām):
500 ml silta ūdens,
4 tējkarotes sausā rauga,
...
Nedēļas recepte – Jēra šķiņķis ar kartupeļiem
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu un rudenīgajā laikā sildošu jēra šķiņķi ar kartupeļiem.
Vajadzēs:
1 jēra šķiņķi ar kaulu (1,7 – 2 kg),
3 ķiploka...