Piektdiena, 2025.gada 2.maijs
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Nedēļas recepte – Sparģeļu salāti

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot ko pavasarīgu – sparģeļu salātus. Vajadzēs: 500 g svaigus sparģeļus, nelielu saišķīti rukolas, 6 – 8 paipalu olas, 8 – 10...

Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pilnvērtīgas vakariņas 2 personām  - cāli ar sēnēm. Vajadzēs: 2 nelielus cāļus, 500 g dažādas sēnes (šampinjoni, portobello jeb dārza atmateņu), ...

Nedēļas recepte – Persiku pudiņš

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot desertu – persiku pudiņu. Vajadzēs: 6 persikus, 125 g sviestu, 200 g cukuru, 2 olas, 120 g miltus, 4 ēdamkarotes ūdens, ...

Nedēļas recepte –Torte marokāņu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot svētku desertu – torti marokāņu gaumē. Vajadzēs: 250 g pīniju riekstus, 250 g sviestu, 200 g cukuru, 3 olas, 4 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – Pavasara salāti

Šonedēļ Ventspilnieks.lv  aicina pagatavot Pavasara salātus un sajust tuvojošos pavasari – gurķi, redīsi, svaigie zaļumi…  Vajadzēs: 500 g redīsus,  500 g gurķus, 3 olas, 1...

Nedēļas recepte – Pica ar lociņiem un timiānu

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot iecienītu maltīti – picu, šoreiz ar lociņiem un timiānu. Vajadzēs (mīklai 2 picām): 500 ml silta ūdens, 4 tējkarotes sausā rauga, ...

Nedēļas recepte – Forele ar dārzeņiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas vakariņas četrām personām – foreli ar dārzeņiem. Vajadzēs: 500 g foreles fileju, 500 g zaļo pupiņu pākstis, 300 g saldos...

Nedēļas recepte – Panna cotta

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu  - Panna cotta.  Vajadzēs: 600 ml saldo krējumu, ½ glāzi pūdercukuru vai parasto smalko cukuru, ½ glāzi piena, miziņu no...

Nedēļas recepte – Auzu pārslu cepumi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot auzu pārslu cepumus, ar ko nedēļas nogalē palutināt sevi un savus mīļos. Vajadzēs:  100 g siltumā atlaidinātu sviestu, 1 olu, nelielu...

Nedēļas recepte – Dārzeņi ķīniešu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pikantus salātus ķīniešu gaumē, kas lieliski iederēsies vasaras ēdienkartē. Vajadzēs: 2 burkānus, 2 kabačus, 3 dārzeņpiparus (dažādās krāsās), 500 g šampinjonus, ...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS