Ceturtdiena, 2025.gada 18.decembris
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Nedēļas recepte – Kokosa mākonīši

Tā kā saldumi nelielā devā dažādo mūsu ēdienkarti, šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot nelielas kūciņas ar šokolādes glazūru. Vajadzēs: 1 olas baltumu, 85 g pūdercukura, 2...

Nedēļas recepte – Foreles plācenīši

Šonedēļ Ventspilnieks.lv  aicina pagatavot vieglas pusdienas 6 personām. Vajadzēs: 400 g foreles (vai laša) filejas, 1 burkānu, 1 nelielu sīpolu, 600 g kartupeļu, 2 ķiploka...

Nedēļas recepte – Zaļais risoto

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Venēcijā radušos itāļu pamatēdienu – risoto. Vajadzēs: 500 ml dārzeņu buljona, 1 vidēji lielu sīpolu, 250 ml sausā baltvīna, 3 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – Zaļais karijs ar cāli

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pusdienas 6 personām – zaļo kariju ar cāli. Vajadzēs: 6 cāļa krūtiņas bez ādas, 5 zaļā čilī pākstis, 1 ingvera sakni īkšķa...

Nedēļas recepte – Spāņu aukstā dārzeņu zupa gaspačo

Šajā karstajā laikā labi garšos spāņu aukstā dārzeņu zupa gaspačo, ko Ventspilnieks.lv šonedēļ iesaka pagatavot. Vajadzēs: 4 krūzes aukstas tomātu sulas, 1 smalki sagrieztu sīpolu, ...

Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vakariņās cāli ar sēnēm. Recepte paredzēta 2 personām.  Vajadzēs: 2 nelielus cāļus, 500 g dažādu sēņu (šampinjonu, austersēņu jeb austeru sānaušu,...

Nedēļas recepte – Spageti ar zivi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spageti ar zivi. Tā paredzēta kā uzkoda 6 personām. Vajadzēs: 500 g spageti, 800 g saldos tomātus, 300 g balto zivju...

Nedēļas recepte – Foreles plācenīši

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas pusdienas sešām personām – foreles plācenīšus. Vajadzēs: 400 g foreles (vai laša) filejas, 1 burkānu, pusi sīpola, 600 g kartupeļu, ...

Nedēļas recepte – Eklēri

Tuvojoties 4.Adventei, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot daudzu gardēžu iecienītu saldo ēdienu – eklērus. Vajadzēs: 150 g miltus, 1 glāzi ūdens, 100 g sviesta, 1 ēdamkaroti, 4...

Nedēļas recepte – Cūkgaļa pienā

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – cūkgaļu pienā. Vajadzēs: 600 g cūkgaļu vienā gabalā, 500 ml karstu pienu, miziņu no 1 citrona, 2...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS