Nedēļas recepte – Cūkgaļa ar āboliem
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu 6 personām – cūkgaļu ar āboliem.
Vajadzēs:
1 kg cūkas krūtiņu vai kakla gabalu,
1 lielu sīpolu,
2 lielus, aromātiskus...
Nedēļas recepte – Nicas salāti
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Nicas salātus losandželosiešu gaumē, bet Nicā tos gatavo tā, kā norādīts receptē.
Vajadzēs:
1 paciņu saldētu zaļo pupiņu pākšu (450 –...
Nedēļas recepte – Rīsu makaronu salāti
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsu makaronu salātus.
Vajadzēs:
500 g maltu liellopu gaļu,
2 lielus gurķus,
1 galviņu aisbergsalātus,
1 paciņu rīsu makaronus,
2 ēdamkarotes...
Nedēļas recepte – Salāti vjetnamiešu gaumē
Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot un baudīt ko eksotisku - salātus vjetnamiešu gaumē.
Vajadzēs:
1 aisbergsalātu galviņu,
3 burkānus,
3 gurķus,
1 saišķīti lociņu,
2 tējkarotes...
Nedēļas recepte – Rozīņmaizītes
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina aukstajā laikā kā uzkodu, dzerot tēju vai kafiju, pagatavot rozīņmaizītes.
Vajadzēs:
450 g miltus,
1 paciņu cepampulveri,
1 glāzi aukstu pienu,
2...
Rupjmaizes sacepums
Tā kā iestājusies vasara un gribam to pilnībā izbaudīt, ikdienā neatliek laika sarežģītām receptēm virtuvē. Tādēļ šonedēļ iesakām pagatavot rupjmaizes sacepumu, kas neprasīs daudz...
Plānās pankūkas, pildītas ar gaļu
Mīklai vajadzēs (1 porcijai):
100 g piena,
60 g kviešu miltu,
10 g sviesta,
cukurs
1 ola,
15 g tauku,
sāls.
Olu sakuļ, pievieno nedaudz piena, sāli, cukuru, samaisa un šajā šķidrumā...
Nedēļas recepte – vistas aknas ar sarkanvīnu
Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot vistas aknas ar sarkanvīnu.
Vajadzēs:
250 g vistas aknu,
maltus melnos piparus,
1 – 2 ēd. k. auksti spiestas eļļas,
5...
Nedēļas recepte – Vistas gaļas galerts
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot vistas gaļas galertu.
Vajadzēs:
1 kg vistas šķiņķīšus ar kaulu,
5 daiviņas ķiploka,
3 cieti vārītas olas,
4 lauru lapas,
1 šķipsnu...
Nedēļas recepte – Borščs ar citronu
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot boršču ar citronu.
Vajadzēs:
0.5 kg caurauguša cūkgaļas gabala ar ribiņām
1/2 kāposta (vidēja izmēra)
250 g skābētu kāpostu ar burkāniem
2 burkānus
2 sīpolus
...



























