Otrdiena, 2025.gada 8.jūlijs
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Bezē ābolmaize

Ventspilnieks.lv turpina pagājušajā nedēļā sākto Nedēļas recepti. Šonedēļ aicinām izmēģināt oriģināli pagatavotu ābolmaizi ar bezē. Pamatnei: 100gr sviesta, 150gr miltu, 1 ēdamkarote cukura. Pildījumam: 3 olu...

Sienam sieru

Kas gan būtu Jāņi bez siera? Tie noteikti nebūtu vasaras Saulgrieži, tādēļ, lai saglabātu latviskās tradīcijas šajos svētkos, siesim sieru un izvēlēsimies sev piemērotāko...

Rupjmaizes sacepums

Tā kā iestājusies vasara un gribam to pilnībā izbaudīt, ikdienā neatliek laika sarežģītām receptēm virtuvē. Tādēļ šonedēļ iesakām pagatavot rupjmaizes sacepumu, kas neprasīs daudz...

Plānās pankūkas, pildītas ar gaļu

Mīklai vajadzēs (1 porcijai): 100 g piena, 60 g kviešu miltu, 10 g sviesta, cukurs  1 ola,  15 g tauku,  sāls. Olu sakuļ, pievieno nedaudz piena, sāli, cukuru, samaisa un šajā šķidrumā...

Ņujorkas siera kūka

Klāt piektdiena un nedēļas recepte. Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot ko īpašu – Ņujorkas siera kūku. Sastāvdaļas: 300 g cepumu, 120 g sviesta, 500 g Philadelphia klasiskā krēmsiera, 140 g cukura, 8...

Nedēļas recepte – Pikantās vistas filejas kotletes

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot pikantās vistas filejas kotletes.   Vajadzēs: 500 g vistas filejas 150 g siera 3 olas 80 g rīvmaizes 1 gab. lielu...

Nedēļas recepte – Zoss cepetis

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot zoss cepeti. Vajadzēs: 1 zosi (4 – 6 kg), sāli, 4 ābolus, vērmeles vai majorānu, mazliet konjaka, 1 ē.k. pārtikas cietes. Darām...

Nedēļas recepte – Tunča salāti ar papriku

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot tunča salātus ar papriku. Vajadzēs: tunci savā sulā kartupeļus burkānus papriku olas zaļos zirnīšus sinepes pētersīļus majonēzi. Darām tā: Liekam vārīties olas,...

Nedēļas recepte – Biešu zupa ar frikadelēm

Šajā nedēļā Ventspilnieks.lv aicina pagatavot biešu zupu ar frikadelēm. Vajadzēs ( vienai porcijai): 400 g gaļas buljona, 25 g garšsaknes, 200 g biešu, 20 g...

Nedēļas recepte – Lasis ar spinātu vai skābeņu mērci

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot nedaudz eksotiskāku ēdienu – lasi ar spinātu vai skābeņu mērci. Vajadzēs: plānas lašu filejas šķēles, 600 ml zivju buljona, 175 ml...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS