Nedēļas recepte – Tunča salāti ar papriku
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot tunča salātus ar papriku.
Vajadzēs:
tunci savā sulā
kartupeļus
burkānus
papriku
olas
zaļos zirnīšus
sinepes
pētersīļus
majonēzi.
Darām tā:
Liekam vārīties olas,...
Nedēļas recepte – Cepti pildīti sarkanie pipari
Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spēcīgu un veselīgu itāļu ēdienu, ko var ēst gan kā pirmo ēdienu, gan arī aukstu vai kā piedevu.
Vajadzēs:
2 sarkanos saldos...
Nedēļas recepte – Lasis ar spinātu vai skābeņu mērci
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot nedaudz eksotiskāku ēdienu – lasi ar spinātu vai skābeņu mērci.
Vajadzēs:
plānas lašu filejas šķēles,
600 ml zivju buljona,
175 ml...
Nedēļas recepte – Nicas salāti
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Nicas salātus losandželosiešu gaumē, bet Nicā tos gatavo tā, kā norādīts receptē.
Vajadzēs:
1 paciņu saldētu zaļo pupiņu pākšu (450 –...
Nedēļas recepte – Cālis ar ķiplokiem
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas, pikantas pusdienas vai vakariņas divām personām.
Vajadzēs:
1 cāli (līdz 1 kg),
8 ķiploka daiviņas,
pilnu sauju sīki sakapātas svaigu...
Nedēļas recepte – Uz grila cepts lasis un garneles
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot uzkodu piknikā sešām personām – uz grila ceptu lasi un garneles.
Vajadzēs:
800 g laša fileju ar ādu,
400 g garneles,
...
Nedēļas recepte – Rozīņmaizītes
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina aukstajā laikā kā uzkodu, dzerot tēju vai kafiju, pagatavot rozīņmaizītes.
Vajadzēs:
450 g miltus,
1 paciņu cepampulveri,
1 glāzi aukstu pienu,
2...
Nedēļas recepte – Salāti ar siļķi
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu uzkodu – salātus ar siļķi.
Vajadzēs:
vienu lielu treknu siļķi,
vienu lapu salātu rozeti vai saišķīti rukolas,
10 paipalu olas,
...
Aukstā biešu zupa VENTSPILNIEKS
Tā kā visi gaidām vasaru un tuvākajās brīvdienās laika prognoze mūs priecē ar iespējamiem +24 C, Ventspilnieks.lv iesaka lielisku, atsvaidzinošu un garšvielām bagātu Auksto...
Sienam sieru
Kas gan būtu Jāņi bez siera? Tie noteikti nebūtu vasaras Saulgrieži, tādēļ, lai saglabātu latviskās tradīcijas šajos svētkos, siesim sieru un izvēlēsimies sev piemērotāko...