Ceturtdiena, 2025.gada 1.maijs
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Sautētas paipalas

Vajadzēs: 4 cepšanai sagatavotas paipalas, sāli, maltus melnos piparus, 175 g caurauguša kūpināta speķa 50 g sviesta vai augu margarīna, 25 g sasmalcinātu zupas...

Nedēļas recepte – Rudens sautējums

Baudīsim rudeni arī virtuvē un šonedēļ pagatavosim Rudens sautējumu. Vajadzēs: 250 g liellopu gaļas, 1 sīpolu, 1 ēd. k. sviesta vai augu margarīna, dažādus zaļumus, ...

Nedēļas recepte – Pildīti kartupeļi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spēcinošu un gadalaikam atbilstošu maltīti – pildītus kartupeļus. Vajadzēs: 4 lielus kartupeļus, 125 g desas, 50 g sviesta vai margarīna, sāli, ...

Nedēļas recepte – Biešu zupa ar frikadelēm

Šajā nedēļā Ventspilnieks.lv aicina pagatavot biešu zupu ar frikadelēm. Vajadzēs ( vienai porcijai): 400 g gaļas buljona, 25 g garšsaknes, 200 g biešu, 20 g...

Nedēļas recepte – Omlete ar gailenēm

Izbaudot sēņu sezonu, šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot omleti ar gailenēm. Vajadzēs:  700 g gaileņu vai citu vasaras sezonas meža sēņu, 60 g sviesta, 4 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – Foreles plācenīši

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas pusdienas sešām personām – foreles plācenīšus. Vajadzēs: 400 g foreles (vai laša) filejas, 1 burkānu, pusi sīpola, 600 g kartupeļu, ...

Nedēļas recepte – Tiramisu

Šonedēļ pirms 2.Adventes Ventspilnieks.lv aicina pagatavot lielisku desertu – tiramisu. Vajadzēs: 400 g maskarpones, 5 olas (baltums jāatdala no dzeltenuma), ½ glāzes pūdercukura, 2 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – Nicas salāti

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Nicas salātus losandželosiešu gaumē, bet Nicā tos gatavo tā, kā norādīts receptē. Vajadzēs: 1 paciņu saldētu zaļo pupiņu pākšu (450 –...

Nedēļas recepte – Rīsi ar dārzeņiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsus ar dārzeņiem, tā būs lieliska izvēle tiem, kuri vēlas nedaudz notievēt. Vajadzēs: 115 g brūno neslīpēto rīsu, 350 ml dārzeņu...

Nedēļas recepte – Cūkgaļa ar medu un ingveru

Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – cūkgaļu ar medu un ingveru. Vajadzēs:  4 cūkgaļas filejas gabalus (250 – 300 g katrs), 5 ķiploka daiviņas, ...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS