Pirmdiena, 2025.gada 15.septembris

Nedēļas recepte – Forele ar dārzeņiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas vakariņas četrām personām – foreli ar dārzeņiem. Vajadzēs: 500 g foreles fileju, 500 g zaļo pupiņu pākstis, 300 g saldos...

Nedēļas recepte – Šokolādes uzputenis

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu – šokolādes uzputeni. Vajadzēs: 150 g tumšo šokolādi, 150 ml saldo krējumu, 1 vaniļas pāksti, 80 g cukuru, 4 olas...

Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pilnvērtīgas vakariņas 2 personām  - cāli ar sēnēm. Vajadzēs: 2 nelielus cāļus, 500 g dažādas sēnes (šampinjoni, portobello jeb dārza atmateņu), ...

Nedēļas recepte – Makaroni “gliemežvāki” ar sparģeļiem, zirņiem un bekonu

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – makaronus “gliemežvāki” ar sparģeļiem, zirņiem un bekonu. Vajadzēs: 1 kg sparģeļus, 500 g saldētus vai svaigos zaļos...

Nedēļas recepte – Zaļais risoto

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Venēcijā radušos itāļu pamatēdienu – risoto. Vajadzēs: 500 ml dārzeņu buljona, 1 vidēji lielu sīpolu, 250 ml sausā baltvīna, 3 ēdamkarotes...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS