Nedēļas recepte – Forele ar dārzeņiem
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas vakariņas četrām personām – foreli ar dārzeņiem.
Vajadzēs:
500 g foreles fileju,
500 g zaļo pupiņu pākstis,
300 g saldos...
Nedēļas recepte – Šokolādes uzputenis
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu – šokolādes uzputeni.
Vajadzēs:
150 g tumšo šokolādi,
150 ml saldo krējumu,
1 vaniļas pāksti,
80 g cukuru,
4 olas...
Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pilnvērtīgas vakariņas 2 personām - cāli ar sēnēm.
Vajadzēs:
2 nelielus cāļus,
500 g dažādas sēnes (šampinjoni, portobello jeb dārza atmateņu),
...
Nedēļas recepte – Makaroni “gliemežvāki” ar sparģeļiem, zirņiem un bekonu
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – makaronus “gliemežvāki” ar sparģeļiem, zirņiem un bekonu.
Vajadzēs:
1 kg sparģeļus,
500 g saldētus vai svaigos zaļos...
Nedēļas recepte – Zaļais risoto
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Venēcijā radušos itāļu pamatēdienu – risoto.
Vajadzēs:
500 ml dārzeņu buljona,
1 vidēji lielu sīpolu,
250 ml sausā baltvīna,
3 ēdamkarotes...