Pirmdiena, 2025.gada 7.jūlijs

Nedēļas recepte – Biezpiena torte

Tuvojoties svētkiem, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot biezpiena torti ar putukrējumu. Vajadzēs: 500 g trekna biezpiena, 3 olu dzeltenumus, ½  glāzes pūdercukura, 100 ml trekna saldā krējuma, ...

Nedēļas recepte – Steiks ar rukolu

Ventspilnieks.lv aicina šonedēļ pagatavot steiku ar rukolu, recepte paredzēta 2 personām. Vajadzēs: 2 liellopu gaļas steikus (200 g katrs), 1 saišķīti rukolas, 8 ēdamkarotes olīveļļas, ...

Nedēļas recepte – Sālī cepts lasis

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot ko interesantu – sālī ceptu lasi, vakariņas 6 personām. Vajadzēs: 1 lielu izķidātu lasi (2,5  - 3 kg), 4 kg rupja...

Nedēļas recepte – Panna cotta

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu  - Panna cotta.  Vajadzēs: 600 ml saldo krējumu, ½ glāzi pūdercukuru vai parasto smalko cukuru, ½ glāzi piena, miziņu no...

Trīs kārumi Ziemassvētku galdam

Svētku galds vienmēr smaržo pēc kaut kā brīnumgarda, taču Ziemassvētkos šī smarža ir īpaša, to caurvij piparkūku pikantā krustnagliņu un kardamona nots, “piebasē” neiztrūkstošā...

Nedēļas recepte – Plūmju pīrāgs

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu, kas izdodas vienmēr un visiem – plūmju pīrāgu. Vajadzēs:  15 – 20 plūmes, 150 g sviestu, pusi glāzes cukuru, 3...

Nedēļas recepte – Eklēri

Tuvojoties 4.Adventei, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot daudzu gardēžu iecienītu saldo ēdienu – eklērus. Vajadzēs: 150 g miltus, 1 glāzi ūdens, 100 g sviesta, 1 ēdamkaroti, 4...

Nedēļas recepte – Makaroni pesto mērcē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot uzkodu sešām personām – makaronus pesto mērcē. Vajadzēs: 500 g penne tipa (cauruļveida) makaronus. Pesto mērcei vajadzēs: 1 lielu saišķīti bazilika, 1...

Nedēļas recepte – Zoss, pildīta ar kartupeļiem un āboliem

Šonedēļ, gaidot Mārtiņdienu, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pildītu zosi – tradicionālo šīs dienas ēdienu.  Vajadzēs: 4 kg zoss, 3 lielus ābolus, kuriem izņemtas serdes un kas...

Nedēļas recepte – Cūkgaļa pienā

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – cūkgaļu pienā. Vajadzēs: 600 g cūkgaļu vienā gabalā, 500 ml karstu pienu, miziņu no 1 citrona, 2...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS