Pirmdiena, 2025.gada 7.jūlijs

Nedēļas recepte – Vaniļas saldējums

Tuvojoties siltajam laikam, Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pašu spēkiem vaniļas saldējumu. Vajadzēs: 1 litru 35% saldo krējumu, 2 vaniļas pākstis, 8 olu dzeltenumus, 170 g pūdercukuru...

Nedēļas recepte – Biezpiena torte

Sagaidot 3. Adventi, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu – biezpiena torti. Vajadzēs: 500 g treknu biezpienu, 3 olu dzeltenumus, ½ glāzi cukuru, 100 ml treknu saldo...

Nedēļas recepte – Laša eskalops ar spinātu vai skābeņu mērci

Šonedēļ Ventspilnieks.lv  aicina pagatavot jūras veltes – laša eskalopu ar spinātu vai skābeņu mērci. Vajadzēs: plānas lašu filejas šķēles, 600 ml zivju buljonu, 175 ml...

Nedēļas recepte – Salāti ar siļķi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu uzkodu – salātus ar siļķi. Vajadzēs: vienu lielu treknu siļķi, vienu lapu salātu rozeti vai saišķīti rukolas, 10 paipalu olas, ...

Nedēļas recepte – Persiku pudiņš

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot desertu – persiku pudiņu. Vajadzēs: 6 persikus, 125 g sviestu, 200 g cukuru, 2 olas, 120 g miltus, 4 ēdamkarotes ūdens, ...

Nedēļas recepte – Šokolādes torte ar ingveru

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu desmit personām. Vajadzēs: 500 g tumšo, rūgto šokolādi, 500 g siltumā atlaidinātu sviestu, 10 olas, 400 g pūdercukuru, 70 g...

Nedēļas recepte – Zaļais karijs ar cāli

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pusdienas 6 personām – zaļo kariju ar cāli. Vajadzēs: 6 cāļa krūtiņas bez ādas, 5 zaļā čilī pākstis, 1 ingvera sakni īkšķa...

Nedēļas recepte – Siltie salāti ar gailenēm

Turpinot izbaudīt rudens veltes, Ventspilnieks.lv šonedēļ piedāvā pagatavot siltos salātus ar gailenēm. Vajadzēs: 3 lielas saujas gaileņu (~ 500 g), salātu lapas, 1 sīpolu, 2...

Nedēļas recepte – Sparģeļu salāti

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot ko pavasarīgu – sparģeļu salātus. Vajadzēs: 500 g svaigus sparģeļus, nelielu saišķīti rukolas, 6 – 8 paipalu olas, 8 – 10...

Nedēļas recepte – Forele ar dārzeņiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas vakariņas četrām personām – foreli ar dārzeņiem. Vajadzēs: 500 g foreles fileju, 500 g zaļo pupiņu pākstis, 300 g saldos...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS