Pirmdiena, 2025.gada 15.septembris

Nedēļas recepte – Karstvīns “Ziemas sapnis”

Vajadzēs: 750 ml sausā sarkanvīna 75 ml brendija 100 g cukura 2 citronus kanēli (pēc garšas) 4 krustnagliņas. Darām tā: Vīnu ielejam traukā un karsējam ...

Nedēļas recepte – Cālis marokāņu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu pamatēdienu 6 personām – cāli marokāņu gaumē. Vajadzēs:  1 cāli, miziņas no 2 apelsīniem, sulu no 3 apelsīniem, 100 ml...

Nedēļas recepte – Pavasara salāti

Šonedēļ Ventspilnieks.lv  aicina pagatavot Pavasara salātus un sajust tuvojošos pavasari – gurķi, redīsi, svaigie zaļumi…  Vajadzēs: 500 g redīsus,  500 g gurķus, 3 olas, 1...

Nedēļas recepte – Gulaša zupa

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot gulaša zupu. Vajadzēs: 250 g sīpolu, 2 saldās paprikas, 250 g tomātu, 2 ķiploku daiviņu, 200 g cūkgaļas (kakla gabals), 1...

Nedēļas recepte – Teļa gaļa baltvīnā

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pamatēdienu 6 – 8 personām   - teļa gaļu baltvīnā. Vajadzēs: 1,8 kg teļa gaļu ar kauliem, 2 ēdamkarotes miltu, 3...

Nedēļas recepte – Pikantais cālis

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu pamatēdienu četrām personām – pikanto cāli. Vajadzēs: 1 nelielu cāli, 2 – 3 ēdamkarotes medus, 2 ēdamkarotes sojas mērci, 2...

Nedēļas recepte –Torte marokāņu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot svētku desertu – torti marokāņu gaumē. Vajadzēs: 250 g pīniju riekstus, 250 g sviestu, 200 g cukuru, 3 olas, 4 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – Pīle “šmigā”

Pirms Vasaras saulgriežiem Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu svētku galdam 6 personām. Vajadzēs: 1 pīli (1,8 – 2 kg), 400 g pīļu (vai vistu) aknu, 3...

Nedēļas recepte – Vista majonēzē

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot vistu majonēzē. Vajadzēs: 1 vistiņu (apmēram 1500 g), sāli, 4 pipargraudus, 2 pimenta graudiņus, 4  lauru lapas, puscitrona sulu, 250 g...

Nedēļas recepte – Tiramisu

Šonedēļ pirms 2.Adventes Ventspilnieks.lv aicina pagatavot lielisku desertu – tiramisu. Vajadzēs: 400 g maskarpones, 5 olas (baltums jāatdala no dzeltenuma), ½ glāzes pūdercukura, 2 ēdamkarotes...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS