Pirmdiena, 2025.gada 7.jūlijs

Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vakariņās cāli ar sēnēm. Recepte paredzēta 2 personām.  Vajadzēs: 2 nelielus cāļus, 500 g dažādu sēņu (šampinjonu, austersēņu jeb austeru sānaušu,...

Nedēļas recepte – Pica ar lociņiem un timiānu

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot iecienītu maltīti – picu, šoreiz ar lociņiem un timiānu. Vajadzēs (mīklai 2 picām): 500 ml silta ūdens, 4 tējkarotes sausā rauga, ...

Nedēļas recepte – Foreles plācenīši

Šonedēļ Ventspilnieks.lv  aicina pagatavot vieglas pusdienas 6 personām. Vajadzēs: 400 g foreles (vai laša) filejas, 1 burkānu, 1 nelielu sīpolu, 600 g kartupeļu, 2 ķiploka...

Nedēļas recepte – Cepti pildīti sarkanie pipari

Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spēcīgu un veselīgu itāļu ēdienu, ko var ēst gan kā pirmo ēdienu, gan arī aukstu vai kā piedevu. Vajadzēs: 2 sarkanos saldos...

Nedēļas recepte – Omlete ar rupjmaizi un tomātiem

Tuvojoties Lieldienām, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgas brokastis 2 personām – omleti ar rupjmaizi un tomātiem. Vajadzēs: 6 – 8 šķēlītes rupjmaizes, 3 ķiploka daiviņas, 5...

Nedēļas recepte – Olas ar puraviem un zaļajiem lociņiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot ļoti vienkāršu, toties garšīgu maltīti. Vajadzēs: 4 olas, 3 ēdamkarotes sviesta, 1 purava stublāju (tikai balto daļu), 1 saišķīti lociņu, 10...

Nedēļas recepte – Omlete ar skābenēm

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot vieglas vakariņas 2 personām – omleti ar skābenēm Vajadzēs: 2 lielus skābeņu saišķus, 5 olas, olīveļļu, 20 g sviestu, 150 g...

Nedēļas recepte – Foreles plācenīši

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas pusdienas sešām personām – foreles plācenīšus. Vajadzēs: 400 g foreles (vai laša) filejas, 1 burkānu, pusi sīpola, 600 g kartupeļu, ...

Nedēļas recepte – Salāti ar bumbieriem un Rokforas sieru

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot salātus, kuros goda vieta ierādīta bumbieriem, kas ir vēl īsti nenovērtēta salātu sastāvdaļa.  Vajadzēs: 3 bumbierus, 10 valriekstus, 1 ēdamkaroti medus, ...

Nedēļas recepte – Rudens sautējums

Baudīsim rudeni arī virtuvē un šonedēļ pagatavosim Rudens sautējumu. Vajadzēs: 250 g liellopu gaļas, 1 sīpolu, 1 ēd. k. sviesta vai augu margarīna, dažādus zaļumus, ...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS